18.10.2012

Kiertoviesti!

Milla suloisesta Little Pumpkin -blogista haastoi minut tekemään tämän kyselyn! :)

Välitä eteenpäin, vaihda lähettäjän vastaukset omiksesi, lähetä viesti valitsemillesi ihmisille. Näin ainakin teoriassa oppisimme monia pieniä ja ehkä yllättäviäkin asioita ystävistämme. Ei ikinä tiedä mitä kaikkea yllättävää sitä oppiikaan!

Paljonko kello on? 14:36

Lempinimet? Ei mitään kummempia, paitsi mieheni ja kaikki Japanin sukulaiset kutsuvat Miruksi. Se on kiva japaniksi, mutta en voi sietää sitä suomalaisittain lausuttuna enkä myöskään meidän kirjaimilla kirjoitettuna, joten älkää vaan alkako käyttämään sitä. :D

Kynttilöiden lukumäärä viimeisimmässä juhlakakussasi? Nolla! Tai ei mulla ollut edes kakkua. Mutta vuosia tuli 25 :)

Päivämäärä jonka alituiseen sekoitat? Mulla on sama kuin Millalla oli, eli en meinaa muistaa oman äitini syntymäpäivää!

Eläimiä? Mulla oli kaksi kissaa ennen kuin muutin Japaniin, mutta löysin heille hyvän uuden kodin ennen lähtöä. Kissat ehti olla mulla 4 vuotta. :) Miehellä on pieni suloinen 7-vuotias bostonterrieri.

Pituutesi? 168cm

Silmiesi väri? Vihreät suurimmaks osaks, mutta on niissä vähän ruskeatakin.

Hiuksiesi väri? Tummat ihan luonnostaan, nyt melkein kokonaan oikeata väriä kun leikkasin ne! En vaan oo jaksanut laittaa vielä kuvaa.

Lävistyksiä? On ollut kulmassa, silmien välissä kahteen eri kertaan, nenän keskellä (septum), ylähuulen jänteessä (smiley), alahuulessa 4kpl (tosin vaan 3 samaan aikaan), poskessa kahteen eri kertaan, kielessä, navassa 2kpl (ylhäällä ja alhaalla). Ja sit vielä korvissa 12mm venytykset, jotka on nyt aika pieniks pienentyneet, mut kun laitoin niihin 6mm korut niin reijät veny heti niin isoiks että korut jäi pieniks :-( Ajattelin ostaa jotkut ~10mm korut niihin kun ei ne näytä pienenevän normaaleiks :)

Tatuointeja? Kaks kappaletta.

Pidätkö työstäsi? Oon äitiyslomalla ja jäisin mieluusti kotiäidiks.

Syntymäkaupunki/kunta? Onhan se!

Asuinkaupunki? Sekin on vaikka ja mitä :)

Oletko ollut rakastunut? Kyllä.

Oletko nyt rakastunut? Joo.

Mieluisin asia sähköpostissa? Viestit miekkoselta.

Oletko rakastanut jotakuta niin paljon että olisit sen takia itkenyt? Joo.

Oletko ollut auto-onnettomuudessa? Kerran, viime talvena raskaana ollessa kaiken kukkuraks. Kenellekään ei onneksi käynyt mitään, mutta mulle jäi kovat pelot siitä, ja nykyään pelottaa aina olla auton kyydissä (itse ajaminen ei kyllä pelota ollenkaan!).

Leivänkannikat vai pekonipalat? Pekonia kiitos!

2 vai 4 ovea autossa? 5 :)

Kahvi vai tee? Kahvi <3

Mieluisin unilelusi? Leo nukkuu aina viekussa :)

Lempivärisi? Enpäs tiiä, tykkään monista!

Etikkaa? Joooo kiitos riisiviinietikkaa nam! Varsinkin kun siihen laittaa vähän miriniä (sellasta sokerilitkua) ja ihan ihan vähän soijakastiketta ja sit dippailee ravunlihaa siihen! ♥

Alushoususi väri? Pinkkimustat!

Kirja jota luet tai haluaisit lukea? Tällä hetkellä luen seuraavia: Aaron Poguen Taming Fire (keskinkertainen) ja George R. R. Martinin A Game of Thrones (huonotylsä). Seuraavaks haluan lukea loput Brandon Sandersin tuotannosta mitä en oo vielä lukenut (vissiin 2 kirjaa ja 1 novelli enää jäljellä). Paras kirjailija ♥

Lempielokuva? Enpäs tiiä! En juurikaan katsele elokuvia. Ehkä jotkut Taru Sormusten Herrasta -elokuvat ♥

Lempiruoka? Sushi ja moni muu japanilainen ruoka :)

Päässäsi soiva laulu? No nyt ei soi just mitään.

Hammastahnasi? Pepsodent sensitive. Ainoa hammastahna joka auttaa mulla vihlontaan, johon ei oo hammaslääkärit löytäneet syytä. :/

Ravintolasi? Totomaru (sushi) ja Tantan (yakiniku)!

Lempikukkasi? Valkoinen lilja. Meillä oli häissä valkoisia liljoja ja punaisia ruusuja koristeina. Oli kauneimmat koristeet. ♥

Vihaamasi ruoka? Ei kai mitään mitä vihaisin mutta paljon sellasia joita en pysty suuria määriä syömään... Paitsi okei, punaista misoa tai sillä maustettuja ruokia en pysty syömään yhtään. Enkä nattouta. Tulipas Japani-painoitteiset vastaukset, mutta mulla on kova viha-rakkaus-suhde japanilaiseen ruokaan :D Suomalainen ruoka on sellasta aika tunteita herättämätöntä!

Mieluiten seuraamasi urheilulaji? Ei mikään kiitos :-(

Pikaruokala? Mäkki!

Edellinen vierailusi sairaalaassa? Leon kanssa eilen päivystyksessä ja pari kuukautta sitten lastenpolilla, oma edellinen käynti oli synnytys.

Lempijuomasi? Kahvi, kevytmaito, vesi, kokis. Tyydyn tosin yleensä vain kahviin kevytmaidolla ja veteen.

Makuuhuoneesi maton väri? Öö... En itseasiassa osaa sanoa... Joku tavisväri. (Ei ole omaa makuuhuonetta tällä hetkellä, nukutaan vierashuoneessa!)

Monta kertaa epäonnistuit "inssissä"?  En kertaakaan. Kummallakaan kertaa :D (Jäi kakkosvaihe käymättä aikanaan...)

Edellinen henkilö jolta olet saanut postia? Oikeeta postia Huuto.net-tyypiltä, sähköpostia äidiltä.

Oletko ollut syytettynä rikoksesta? En oo koskaan ollut missään tekemisissä poliisien kanssa. Ne ei oo edes pysäyttäneet/puhalluttaneet mua autoillessa ikinä vaikka 2 vuotta ajoin autoa työn puolesta tosi paljon.

Missä kaupassa luottokorttisi luotto täyttyy? En omista luottokorttia, eikä mulla kyllä kannata ollakkaan. Täyttyis vaatekaupoissa alta aikayksikön... Samoin lastentarvikeliikkeissä :)

Mitä teet kun olet rättiväsynyt? En mitään normaalista poikkeavaa, paitsi että saatan jättää lenkillä käynnin väliin, mutta yritän olla jättämättä kun se lenkkeily yleensä piristää huomattavasti!

Mitä sanoja tai fraaseja käytät liian usein? "Jep"!

Ystäväsi, jotka asuvat kauimpana? Varmaan ne Japanissa asuvat ystäväiset.

Paras "asia" maailmassa? Leo tietty! :)

Nukkumaanmenoaika? Mitä vaan 22 ja 03 välillä.

Kuka sinulle vastaa nopeiten? Mummu :D hahah.. Oikeesti! Se vastaa tekstareihin aina heti, kaikkien muiden tekstareita ja sähköposteja saa aina odotella. (En harrasta puheluita.)

Kuka henkilö tulee eniten kyseeseen, joka ei vastaa ollenkaan? Mä itse :---D oon maailman surkein vastaan yhtään mihinkään....

Paljonko kello on? 20:53, Leolla on ollut kuumetta tässä illan mittaan niin unohtui tää moneks tunniks!

Papan sylissä oli kivaa!

11 kommenttia:

  1. Millä kirjaimella tän papan nimi alkaa? Näyttää tutulta nu aattelin voisko olla sama henkilö kyseessä :-)

    VastaaPoista
  2. Sulla kans ollu vaikka mitä lävistyksiä! Mulla on kans ollu jokunen ja laajennukset korvissa myös. Mulla oli enintään 10mm ja on palautunut tosi hyvin.. Nyt voi jo käyttää normaaleja korviksia. Tosin ei mitää roikkuvia, mutta nappeja :) Mulla olis hei 10mm koruja ylimääräisinä jos kiinnostaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, oon kade! Olisin halunnu kans et mulla pienenis normaaleiks mut tosiaan meni 6mm korut ihan heittämällä ja hetken päästä ne oli jo ihan liian pienet :) Kiinnostaa! :D Millasia 10mm koruja sulla on? :) Ajattelin jotain nättejä jotka ei näytä kauheen "lävistyksiltä", haha!

      Poista
    2. Yhdet on ainaki semmoset timantit, että niistä ei näy läpi. Se timantti siis peittää sen reiän. Muuten koru on terästä. Takapuolella on se kierrerengas. Niitä koruja olen käyttänyt vain yhden päivän, meidän häissä. En halunnut, että juhlavieraat saa tiirailla pappia mun korvanrei´istä :D Kuvissakaan en halunnut, että laajennukset näkyy, niin ne oli hyvä vaihtoehto :)
      Muut korut onki sitte mustia ja just sellasia "lävistyskoruja".
      Täälä on niistä kuva ---> http://aijaa.com/Vh8moN

      Poista
    3. Hei noi on just tasan sellaset mitä harkitsin ostavani Crazy Factorylta!! :D Paljonkos haluaisit niistä hyvitystä? Pistä vaikka sähköpostia mirkka.katou@gmail.com niin tehdään kaupat ;D

      Poista
    4. Tiiätkö, että voin vaikkapa antaa ne sulle, koska olen ne ostanut itse ihan puoli ilman! Taisivat maksaa jonku 4 euroa jossain nettikaupassa :D Minä en niitä tule enää koskaan tarvitsemaan, niin annan ne sinulle ihan ilomielin :) ..Ja tässä konkurssissa en köyhdy edes postimerkistä :D Laita mulle osoite sähköpostiin, niin lähetän korut sulle --> millajakisu@suomi24.fi

      Poista
    5. Voi vitsi, ootpa ihana! :D Laitan heti sähköpostia! :)

      Poista
  3. Voi vitsi miten paljon sulla on ollu lävistyksiä! :--) Hurjaa! Hei tatskoista kuvaa! Mulla on kauhee tatuointikuume..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on niitä pari hassua ollu, ja suurin osa viel samaan aikaan et olin aika reikänaama! :D Himoitsen edelleen medusaa, pitäsköhän käydä ottamassa...

      Vois varmaan joku kerta laittaa kuvaa joo ! Jos saan jalustan jonka avulla saan otettua yläselän tatskasta kuvan, hahah :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...