7.10.2012

Synttärien juhlistamista

Eilen oli pikkusiskoni 13v syntymäpäivät, ja tänne tuli jonkin verran väkeä. (Leolla tuli muuten myös 11 viikkoa täyteen, mutta ei sentään ihan joka viikkoa juhlisteta.) Pikkusiskon lisäksi täällä oli äiti ja hänen miehensä, pikkuveli, ja isoveli ja tämän tyttöystävä + kaksi kolmesta lapsesta (keskimmäinen jäi toisille isovanhemmilleen yökyläilemään).

Leo on aiemminkin tavannut serkkunsa, mutta viimeksi lähinnä nukkui eikä ymmärtänyt muista lapsista mitään. Nuorimmainen noista veljen lapsista on kohta 1-vuotias tyttö, ja kun näytimme lapset toisilleen niin molemmat alkoivat hyvin pian hymyillä kovasti :) Leo väläytti oikein kunnon hymyjä serkkutytölle! Oli hauska nähdä Leo ensimmäistä kertaa kasvokkain toisen pienen lapsen kanssa. Serkkutytön ote tosin on vielä toki vähän liian raju tuollaiselle 11-viikkoiselle, mutta vanhempien sylistä katselukin näytti olevan kivaa.

Leo juhlavaatteet päällä :) Älkää kertoko Leolle, että toi neulepaita on tyttöjen osastolta...
Itse synttärisankari pelaa pianopeliä
mun tabletilla...

Viisaan näköinen pikkuveljeni :D

Isoveljen tyttöystävä ja 1v tytär, isoveli, ja pikkuveli

Veljekset kuin ilvekset

Leo ihmettelee siskon olkapäällä

Ei täällä suinkaan ahdasta tullut :D

Hyvä kun saan itse pitää Leoo yhtään kun sisko
on niin innokas hoitaja

Pieni serkkutyttö on oppinut kävelemään viimeaikoina :)

Mikä lie kummastuttaa taas :)

Hyh, tupakoitsija!

Nam, synttäriherkkuja ♥

Isoveli käski näyttää japanilaiselle miehelleni ja sanoon että
"tässä Leolle tehdään metsänjumalan siunaus" :DD

Ollaan me kamalia kun naurettiin kamalasti vaikka toinen
vaan koitti syödä kaikessa rauhassa :D ♥

Serkkutyttö viihtyi hyvin Leon omatekoisessa kehdossa :D

Siellä näkyy mun datausnurkkaukseni...

Harmittaa kun valo oli niin huono, Leolla oli ihan mahtavia
ilmeitä :D

Ihana pieni nauraja ♥

Välillä vaan ihmetytti naurutusyritykset

Tässä katsellaan taas serkkutyttöä


Ihan vallan ihmetytti pieni pellavapäinen tyttönen :)

Loppuun isoveljeni vielä vaihtoi vaipat ja nauratti hoitoalustalla :)
Illalla Leo oli ihan poikki vaikka se toki nukkui päiväunetkin synttärien aikana. Ei sentään kuitenkaan niin poikki kun toissapäivänä, jolloin päiväunet jäi tosi katkonaisiks kun käytiin kaupoilla ja sen jälkeen äitini luona kylässä - Leo kävi sen jälkeen yöunille jo kuudelta illalla, ja nukkui aamulla 9-10 asti heräten vaan syömään aina välillä :D

Tänään kävin ensimmäistä kertaa Leon syntymän jälkeen päiväunilla ilman Leoo. Siskoni on täällä vielä kylässä, joten jätin kylläisen pikkumiehen siskon ja isoäidin hoivaan. Neuvoin vaan että siihen ja siihen kellonaikaan mennessä pitää pistää mies ulkovaatteisiin ja ulos nukkumaan, ja menin sitten tunniksi nokosille :) Oli virkistävää nukkua ihan itsekseen. Herättyäni Leo oli ollut jo yli puoli tuntia unilla, ei ollut ilmeisesti ollut mitään ongelmaa nukuttamisessa.

Leo on kyllä helppo nukuttaa kunhan sen nukuttaa ajoissa, yliväsyneenä ei tule unista mitään. Sopivasti väsyneenä riittää joskus pelkkä ulkovaatteiden pukeminen, viimeistään vaunuissa simahtaa heti. Yliväsyneenä tarvitaan enemmän rauhoittelua, kuten eilen synttärien jälkeen kun piti laittaa rauhallinen musiikki soimaan, sammuttaa lähes kaikki valot ja ottaa Leo syliin ja mennä keinutuoliin kiikkumaan pitkäksi aikaa ennen kuin toinen sai unen päästä kiinni.

Mutta nyt lähdetään kävelylle ja saatellaan pikkusisko kotionsa samalla :) Hirmu kylmä ulkona, ja mun tosilämmin talvitakki, jonka ostin viime vuonna siksi että olen kyllästynyt kylmään, on Japanissa miehen luona...! Pitää lainata pikkusiskon toppapukua, haha :D

4 kommenttia:

  1. Voi apua tuo ensimmäinen kuva. Leo on ihan mielettömän suloinen! Saa kyllä hymyn naamalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitämme! :D On se kyllä melkoinen päivän piriste :)

      Poista
  2. Ai siis onks sun mies japanilainen??

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...