17.10.2012

Voi räkä!

Kirjaimellisesti. Leo parka tais saada mun flunssan kuitenkin. :( Leo on jo monta viikkoa ollut nuhainen, ja nenässä ja nielussa riittää tavaraa vaikka muille jakaa. Suolaliuostipat, merisuolasumute, niistäjä... Mikään ei auta, ja Leo on ihan känkkäränkkä kun syöminen on niin hankalaa ja muutenkin harmittaa ja koko ajan aivastuttaa ja yskittää ja yökityttää.

Onneksi kuumetta ei kuitenkaan ole yhtään ja muuten Leo on ihan hyväntuulinen, eli ollaan toistaiseksi selvitty lääkärittä. Soitin varmuuden vuoksi neuvolaan, mutta sanoivat että ei oikein ole enää muuta mitä voisin yrittää Leon olon helpottamiseksi, paitsi että sipulin (? vai valkosipulin, en kuullu kunnolla...) pitäminen nukkuvan vauvan lähellä voi auttaa tukkoisuuteen. Internetin ihmemaa myös neuvoi laittamaan suihkun tulikuumalle ja menemään vauvan kanssa suihkuhuoneeseen (ei sentään sen tulikuuman suihkun alle kuitenkaan), jolloin suihkusta tuleva höyry voi myös auttaa avaamaan röörejä.

Viimeyönä Leo heräs jatkuvasti happea haukkoen jos laitoin yksin nukkumaan, joten nukutin sitten koko yön vieressäni. Siinä tuntui nukkuvan paremmin. Yleensä Leo nykyään nukkuu 2-5 tuntia itsekseen kunnes ensimmäisellä yösyötöllä otan viereen, mutta nyt tosiaan en uskaltanut jättää yksin kun kuulosti hengittäminen niin vaikealta.

Kaksi yötä on nyt mennyt tosi huonosti (tosin tuota hengen haukkomista oli vaan viime yönä), ja Leo on herännyt itkemään monta kertaa, mutta nyt aamupäivällä Leon nenän tukkoisuus alkoi vihdoinkin edes vähän helpottaa ja Leo on nukkunut jo kaksi tuntia päiväunia lähes täysin heräämättä. Taitaa siis ottaa univelkoja takaisin.

Oma flunssa alkaa onneksi helpottaa ja tänään jaksoin taas normaaliin tapaan meikata ja laittaa fiksut vaatteet, eilen en jaksanut. :D Myös kahvi maistuu tänään taas normaalisti, mikä on merkki siitä että olen parantumassa. Olen kyllä vielä aika tukkoinen itsekin ja ääni ihan painuksissa, mutta kyllä se tästä.

Toivotaan nyt, ettei Leolle tule kuumetta ja että tukkoisuus hellittää pian. :(

Kärttynen raukka yöllä
PS. Tilasin ne vaunut eilen 21 aikaan, ja ne oli lähetetty jo tänään klo 10 :) Saapuvat siis huomisen aikana. Jee! ♥

1 kommentti:

  1. Sipuli paloiks kuorineen kaikkineen rikkinäiseen sukkaan ja pinnasängyn päätyyn, samoten pääty koholle ja höyryhengitystä höyryvässä pesuhuoneessa :)
    Pikaista paranemista pikkuselle!!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...