3.1.2013

2013


Hyvää uutta vuotta vielä kerran! Toivottavasti kaikilla on lähtenyt vuosi hyvin käyntiin. :) Leolla tuli hieman kuumetta uudenvuoden aattona saaduista rokotuksista, eli ihan hyvä että oltiin kotona vaan. Muuten ei tälläkään kertaa tullut mitään oireita, ei edes reidet kipeiksi vaikka viimeksi olivat todella arat. Kuumeessakin Leo oli hyväntuulinen, ei sitä tunnu kuume haittaavan koskaan kun pari kuukautta sitten 39,5 asteen kuumeessakin vaan hymyili ja jutteli lääkäreille ja hoitajille. :)

Tänään käytiin vähän alennusmyynneissä!

Paita itselleni

Ja vähän enemmän vaatteita Leolle ;)
Näistä on varmaan osa "tyttöjen" vaatteita, mutta ei haittaa. En ostele vaatteita sukupuolen mukaan vaan sen mukaan mikä näyttää hyvältä! :) Kaikki vaatteet on kokoa 74cm paitsi tuo valkoinen body on 80cm. Ja kaikki oli 40-60% alennuksessa, alle 50e tais mennä kaikkiin yhteensä :)


Viimeinen kuva ei liity alennusmyynteihin, mutta näistä näkee hyvin miten Leo pyörii akselinsa ympäri nykyään :D Ryömimään Leo ei ole vielä lähtenyt mutta pyörii tällä tavalla ja vielä melko nopeasti, muutaman minuutin sisään otettu kuvat.

Ei tällä kertaa sen enempää, Leo kun on hereillä ja alkaa olla vähän huonotuulinen. Meen nyt leikkimään sen kanssa ja tuun sitten taas joku kerta kirjoittaan 5kk neuvolan jutuista. :)

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...