31.1.2013

Konttaamisen harjoittelua :)

Jäi eilen laittamatta nää kuvat, kun migreeni pahenikin taas iltaa myöten. Menin kuitenkin ilman särkylääkettä nukkumaan siinä toivossa, että selviäisin lääkkeettä, mutta se oli huono idea. Leon herätessä kolmen aikaan syömään päänsärky oli kamala, ja oli pakko ottaa lääke että sain uudelleen unta! Leon syöttämisen jälkeen nukahtamisessa kesti paljon normaalia pidempään kun päänsärky häiritsi. Aamuun mennessä oli kuitenkin onneks paljon parempi olo ja tänään on ollut vaan sellaista pientä jomotusta, mutta ei mitään kummempaa.

Raskausaikana mulla ei ollut melkein mitään kipuja, joita normaalisti on (nivelkivut, selkäkivut ja päänsärky). Nyt ne on taas tulleet takaisin, nivelkivut oikein koston kera. Tylsää! Mikähän raskaudessa sai tuollaisen vaikutuksen aikaan!?

Mutta niin, sitä konttausta! Leo alkoi 2-3 päivää sitten yhtäkkiä heti aamusta punnertaa itseään kokonaan ilmaan, niin että varpaat ja kädet vaan osui lattiaan. Sitten saman päivän aikana Leo hoksas konttausasennon. Nyt Leo ei lattialla muuta teekkään kuin "punnertaa" ja menee konttausasentoon. :) Tänään Leo ihan selvästi yritti jo ottaa ensimmäisiä konttausaskelia jaloilla, mutta koordinaatio on vielä aika hukassa. Lässähtää vaan mahalleen. :D

Tässä kuvia siltä päivältä kun Leo hoksas ensimmäistä kertaa, että mahan voi nostaa kokonaan irti maasta (ja ennen kuin kukaan kauhistuu kun Leo on vaippasillaan "kylmällä laminaatilla" niin meillä on lattialämmitys! :D)

Jos joku ihmettelee tuota olkapään punaista jälkeä, niin se on tuberkuloosirokotteesta!





Saa nähdä, kauanko kestää että Leo hoksaa kunnolla konttaamisen taidon, ja jääkö ryömiminen kokonaan välistä :) Kaikki aina sanoo että "joo oo ilonen vaan ettei se liiku vielä!" ja "mä toivoin että vauva olis odottanu ainakin 9-10kk ikäiseks!" ja kaikkea mahdollista... mutta mä kyllä odotan oikeasti tosi innolla että Leo lähtee liikkeelle. :) Ei mua haittaa juurikaan että sitten pitää vahtia vähän enemmän. Pitää vaan nyt tosiaan pikimmiten tehdä viimeiset jutut että kämppä on turvallinen (muutaman laatikon ja kaapin uudelleenjärjestelyä niin että alimpana on vaan turvallisia juttuja, ei sen kummempaa).

Tässä kuvia seuraavalta päivältä:







Tänään Leo meni jo paljon enemmän tohon viimeisen kuvan asentoon ja koitti tosiaan ottaa askelia, nopeasti siis hoksannut homman nimen :)

Tänään en jaksanut ottaa kunnon kameralla kuvia mutta tässä yks InstaGram-kuva tältä päivää:


Kuinka kauan teillä on kestänyt konttaamisasennosta konttaamiseen? Minkä ikäisenä teidän vauvat on kontanneet?

16 kommenttia:

  1. Voi mikä söpöläinen! :) Ihania nuo kaikki kuvat ja asennot! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi asennot on kyllä aiheuttaneet suurta huvitusta meillä päin! :D

      Poista
  2. Ihania kuvia!! <3 mikä sun instagram nimi on?? :)

    VastaaPoista
  3. Vitsi mikä vartalonhallinta vauvoilla onkaan! Ajattele, ei olis itestä moiseen ähertämiseen tunnista toiseen :D

    Ihania kuvia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin ihan samaa, Leo on usein ihan tyylipuhtaassa lankussa pitkiäkin aikoja, en mä vaan pystyis... :D

      Poista
  4. Kyl rupes naurattaa toi Leon lankku-asento ku handlaa sen nii hyvin ja ite en meinaa kestää millään. :D Mä odotan kanssa innolla että lähtis poika jo liikkeelle! Ei mua haittais yhtää vaikka alkais mahollisimman nopeesti konttaamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo haha, ei mustakaan olis lankkuileen samalla tavalla kuin Leo! :D

      Niinpä! Vielä ei Leo konttaa mutta nyt se on alkanut päästä jo vähän eteenpäin sellaisella mittarimatotyylillä, nousee kontilleen ja menee vähän eteenpäin lässähtäen mahalleen, siitä sit taas uudelleen kontilleen jne.. :D

      Poista
  5. Ihana!! Meillä poika punnersi kans tuohon asentoon 6kk iässä ja alkoi sitte ryömimään tyyliin konttausasennosta liukui mahallaan eteempäin.:D Ehkä kuukauden päästä oppi sitte ihan konttaamaan!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, Leo on alkanut nyt tehdä tommosta että konttausasennosta liukuu mahallaan eteenpäin! :D Vähän pääsee jo eteenpäin silleen. Vielä on kyllä meno vähän hidasta :D

      Poista
  6. Hihi meillä kans tyttö oleskelee paljon tuossa punnerrusasennossa, ihania kuvia :

    VastaaPoista
  7. Meillä oli ikää vasta reilut viisi kuukautta kun konttaamaan lähdettiin, samoin seisomaan nousun kanssa.. arvaa vaan mikä pelko oli silloin pöksyissä, EI MINUN PIENI SAA KASVAA. nyt sitten 5 päivää vajaa 10kk kipitellään päiväpäivältä enemmän ja kovempaa omin jaloin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ompas teillä kiireinen lapsukainen! :D Se on toki vähän hurjaa jos kovin pienenä alkaa liikkua mutta ei vielä ymmärrä varoa kaatumista tai törmäämistä jne!

      Poista
  8. Ihania kuvia :)
    Neuvoisitko vasta Instagramin käyttöön ottanutta, että miten tuon snapwidgetin saa laitettua blogiin, kun en vaan saa sitä näkyviin (tulee vaan musta error-ilmoitus)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa :o Millä tavalla oot koittanut laittaa sitä? Mä laitoin sen kopioimalla SnapWidgetin sivuilta sen koodin ja sitten lisäämällä sen tuollaiseen HTML/Javascript gadgettiin mitä voi Ulkoasu-välilehden kautta laitella :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...