11.1.2013

Kysy minulta!

Kysymyspostaus!

Kysy mitä vain! Kysymykset voi liittyä mihin tahansa, myös henkilökohtaiset kysymykset on tervetulleita (voi siis liittyä myös Leon isään jne.). Voi myös olla ihan täysin asiaan kuulumattomia juttuja...
Vastaan kaikkiin asiallisiin kysymyksiin niin kuin parhaaksi näen, ehkä epäasiallisiinkin jos siltä tuntuu. ;) Voit kysyä myös anonyymina!


Kysymisaika loppunut! Vastaukset löydät TÄÄLTÄ!

Idea tähän tuli siitä, että aina tasasin väliajoin saan joitain kysymyksiä kommenteissa, usein esim. Leon isään liittyen. Nyt siis kaikki halukkaat kyselemään, nimellä tai nimettömästi, ja vastaan sitten omassa postauksessa kaikkiin kerralla. 

Nyt nukkumaan! En tiedä vielä millon vastailen, aikaisintaan sitten kun on väh. 2 kysymystä (jos niinkään moni mitään haluaa kysyä), että voin tehdä "kysymyksiä ja vastauksia" -postauksen, enkä vain "kysymys ja vastaus"...! :D

15 kommenttia:

  1. Sinulle olisi haaste blogissani :)

    VastaaPoista
  2. Minkä ikäinen olet, entä miehesi? Oletteko seurustelleet kuinka pitkään? Näettekö usein? Miksi asutte eri paikassa, käykö miehesi töissä vai miksi ette muuta samaan asuntoon? Missä tapasitte ensimmäisen kerran? Seurusteletteko vai oletteko kihloissa vai? Millaisena näet teidän tulevaisuuden? Mitä harrastat? Millainen puhelin sulla on? Onko sulla sisaruksia? Minkälainen luonne Leolla on? :------)

    VastaaPoista
  3. Oletko kokenut raaskaaksi hoitaa Leoo yksin? Haluisitko lisää lapsia? Miltä tuntui viettää Japanissa melkein koko raskausaika ja miten ihmiset siellä suhtautuivat siihen?:)

    VastaaPoista
  4. Minkälainen teidän tilanne on nyt, kun jäitkin suomeen, onko pysyvä ratkaisu? Onko miehesi nähnyt Leoa koskaan, tai aikooko nähdä? Miten hoidatte huoltajuusasiat tms? :)

    VastaaPoista
  5. Minkä on sun lempi vuodenaika?
    Onko sinulla paljon ystäviä?
    Ootko huomannu ystävien kaikkoavan lapsen myötä?
    Mikä olet ammatiltasi? Vai onko sinulla ammattia?
    Mikä on sun lempiväri? Entä inhokkiväri?
    Mitä odotat/toivot tulevaisuudelta?

    VastaaPoista
  6. Meinaatteko muuttaa japaniin Leon kanssa vai aijotteko jäädä suomeen?
    Onko Leon isä nähnyt Leoa vielä?

    VastaaPoista
  7. Aiotko puhua Leolle myös japania niin, että hänestä tulisi kaksikielinen? :) Pidätkö enemmän japanilaisesta vai suomalaisesta ruuasta?

    VastaaPoista
  8. Onko Leon isällä toinen perhe kotimaassa kun ette ole siellä hänen luona?

    VastaaPoista
  9. Auttaako Leon isä rahallisesti kasvattamaan Leoa? Mitä olet ammatiltaan! Onko sinulla täällä enää yhtään ystäviä?

    VastaaPoista
  10. Oletko naimisissa? Minkalaiset häät teillä oli? Miten perheesi suhtautuu Leon isään?

    VastaaPoista
  11. Lempiruokasi
    Ja varhaisin lapsuusmuistosi

    VastaaPoista
  12. Vieläkö saa kysyä? :D
    Oliko Japanissa odottaville äideille samat "ruokarajoitteet" kun täällä Suomessa? Esim. merilevää ei täällä muistaakseni suositeltu usein syötäväksi, mutta entä siellä?

    VastaaPoista
  13. Oliko raskausaikasi helppo? olitko japanissa koko raskausajan? jos olit niin miten siellä toimittiin, oliko neuvoloita yms?

    VastaaPoista
  14. Osaatko puhua japania? Haluaisitko lisää lapsia? Elämäsi rankin kokemus?

    VastaaPoista
  15. Kävikö sinulla raskausaikana mielessä Leon ulkonäkö (ei välttämättä äidin piirteitä, tuntemattomat ihmiset ei välttämättä tunnista äidiksi jne.)? Pelottaako sinua koskaan Leon tulevaisuus Suomessa (mahdollisia rasistisia ihmisiä kun valitettavasti on)? Toivoitko raskausaikanasi tyttöä vai poikaa? Miten miehesi vanhemmat suhtautuivat raskausuutisiin?

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...