21.1.2013

Pikapäivitys

En ookkaan nyt saanut vastailtua kysymyksiin - Leo nukkuu yleensä illat tosi hyvin ja mulla on aikaa olla koneella, mutta tänään Leo on jostain syystä herännyt itkemään vähän väliä :( Pikku raukka taitaa tehdä hampaita, en muuta syytä keksi. Leo itkeskeli päivälläkin useampaan kertaan pureskellessaan syöttötuolin reunaa, josko ikeniin sattui? Kulmahammas on viittä vailla ulkona, toivotaan että se putkahtaa sieltä pian ulos :)

Nyt mun on mentävä itsekin nukkumaan, oon koko päivän ollut ihan uskomattoman väsynyt ja nytkin kello on jo taas 00:30. Vastaan huomenna kysymyksiin, ihan varmasti! :) Anteeksi ja kiitos kaikille kysyneille! Hyvää yötä <3

Vastauksien sijaan saattekin vain söpön kuvan tänään

5 kommenttia:

  1. On teidän Leo kyllä söpö<3

    Muuten, annoin Tomakselle sun innoittamana kans kiinteänä porkkanaa ja bataattia. Hetki meni ennen kuin tajusi mikä on homman nimi, mutta sitten menikin kaikki hienosti! Kiitos siis nuista ekat kiinteät postauksista. Banaani tuolla odottelee huomista kokeilua ;)

    Miltä toi syöttötuoli on muuten tuntunut? Onko ihan tukeva ollut nyt käytössä? Suositteletko? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mul on huonoja kokemuksia tollasesta tuolista,ku tuo remmi jotenkin liikkuu sen verran tos jalkojen välis ja meijä poika yritti karata tuolista alakautta ja jäi päästään jumiin. ravintolassa. nolotti hiukan ku kaikki ohi menevät ihmiset katto, enkä meinannu saada pojua irti siitä :D

      Poista
    2. Kiitos Suvi! :) Ja kiva kuulla että oot kokeillut kiinteänä porkkanaa ja bataattia ja että kokeilu on mennyt hyvin! :) Mulla olis muistakin kiinteiden kokeiluista paljon kuvia, pitäis vaan muistaa ja jaksaa laittaa niitä tänne blogiin :D Oon varmaan jossain maininnutkin mutta Leolla menee banaanista maha ihan kovalle, mikä on harmillista kun Leo niin rakastaa banaania!

      Syöttötuoli on ollut loistava :) Leo tietysti on vielä niin pieni, ettei tajua mitään karkausyrityksiä kuten Johannalle on käynyt. Sitten kun lapsi kasvaa ja alkaa karkailla niin sitä istumaosaa voi siirtää alemmas niin ettei mitään jumiutumisvaaraa oo. :) Ravintolassa ei tietenkään voi niin tehdä, tuolia pitää hieman ruuvailla kun haluaa laskea istuinosaa, mutta kotikäytössä se onnistuu helposti.

      Poista
  2. Voi suloinen Leo <3

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...