23.1.2013

Kävelyllä


Lähdettiin tänään äitini kanssa kävelylle, ja käytiin samalla kaupassa moikkaamassa pikkusiskoani, joka oli siellä TET-harjoittelussa. Äiti myös osti mulle kukkamultaa ja Leolle muutaman hedelmä- ja marjasoseen. Ajattelin kasvattaa avokadoa siemenestä, siksi siis kukkamultaa. :D Saa nähdä miten käy! Nyt pistän sen vaan ihan pieneen ruukkuun itämään, mutta lähiaikoina meen ostaan isomman ruukun, johon avokado saa muuttaa asustaan.





Kävellessä oli suurimman osan ajasta tosi hyvä keli, noin 10 astetta pakkasta mutta aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta. Oli kivaa kävellä auringonpaisteessa, vaikka mulla ei ookkaan oikein sopivia talviulkoiluvaatteita. Ensi talveksi pitää ostaa, pitää varmaan vilkuilla jos keväällä/kesällä sais edulliseen hintaan jotain.



Leo taisteli ensin kovasti unta vastaan, mutta nukahti lopulta. Päikkärit jäi silti vain noin puolen tunnin mittaisiksi, kun Leo heräs meidän talon hississä. Yritin saada uudestaan nukahtamaan, mutta se meni vaan taisteluks niin annoin olla. Nyt kello on kolme ja Leo on toisilla päikkäreillä, toivon mukaan nää kestää vähän pidempään, ettei ilta mee ihan ränäämiseks.

Leolla tuli tänään vihdoinkin hammas ulos ikenestä, yläetuhampaiden sivulle. Yläetuhampaiden sivuilla olevat kaksi hammasta on jo pitkään olleet tosi lähellä puhkeamista, ja siinä varmaan osasyy viimeaikaisille öisille kiukutteluille. Nyt odotellaan vielä, että toinen niistä tulisi läpi, niin ehkä sitten helpottaa. Leo kuolaa kuin mikäkin bulldogin sukulainen tällä hetkellä.

Sain eilen nukuttua paremmin kuin pitkään aikaan, mutta oon silti ollut aika väsynyt tänään. Toivottavasti yöllinen trendi jatkuu ja saan jatkossakin nukuttua paremmin, niin ehkä tää väsymys hellittäis jossain välissä.

Nyt koitan saada tätä kämppää jonkinlaiseen järjestykseen kun Leo vielä nukkuu. :)

6 kommenttia:

  1. Ihania pakkaspäivä kuvia! :)
    Pakko kysäistä teidän ulkoiluun ja vaunuihin liittyen, että pidätkö tuossa kuomun edessä jotakin suojaa, harsoa tms.? Itse vain olen ollut hirveen tarkka näin pakkasella ettei vaunuun pääse kylmää ja pidän aina harsoa edessä, koska kuulemma vauvan ei ole hyvä hengittää pakkasilmaa.. Mutta sinä tietenkin teet kuinka paras on Leolle:)
    -Oona

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Haha, mun piti kirjoittaa siitä tohon entryyn mutta en jaksanu, mutta siis harso oli pois kuvauksen ajan vaan :D Muuten pidän kyllä harsoa. :) Parvekkeella Leo nukkuu pidempiä unia kuin lenkillä niin siellä nukuttaessa pidän vähän paksumpaa peittoa siinä päällä, sen verran vaan pidän auki että ilma vaihtuu :)

      Poista
  2. Oi mikä suloinen nappisilmä! :) Rupee ihan itseäkin väsyttämään, kun katsoo miten tyytyväisesti toinen nukkuu vaunuissa :D

    VastaaPoista
  3. Kannattaa niille talvivaatekaupoille lähteä suhteellisen pian, koska ainakin itselle on käynyt sitten niin, että en ole enää keväämmällä löytänyt omaa kokoa olevia vaatteita tai varsinkaan alella. Kaupat yrittävät myydä talven pois nyt!

    VastaaPoista
  4. Ihana pojan talviasu! niin pirtee :) hei bongasin blogisi sattumalta ja taidan jäädä seurailemaan! laitappa mulle postia ni voin laittaa sulle kutsun omaani :)
    ps. Meidän poika on kans Leo (2v) eli hirmusen hyvän nimen oot valkannu :-D

    VastaaPoista
  5. ainiiin... nkutvonen@gmail.com

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...