21.1.2013

Blogin uudistamista

Noniin, sain vihdoinkin blogin nimen vaihdettua. Oon suunnitellut sitä vaikka kuinka pitkään. Ulkoasukin muuttui samalla aika paljon! Blogin URL on vielä sama kuin ennen, mutta senkin vaihdan jossain vaiheessa. Antaa nyt hetken olla vielä tuo vanha, jos jollain on vaikka kirjanmerkeissä (toiveajattelua!), niin osaa sitten etsiä googlen kautta kun linkki ei enää toimikaan. :D

Mietin blogin nimeä tosi pitkään... Halusin sen olevan suomenkielinen koska blogikin on suomeksi, ja halusin sen olevan kuvaava ja ytimekäs. Mieleenpainuvuus olisi myös plussaa, mutta siinä en tainnut onnistua, paitsi jos joku on tosi hyvä muistaan nimiä. ;) Lyhyt, kuvaava ja suomenkielinen se kyllä on. :D Mielessä pyöri monia muitakin vaihtoehtoja, mutta niistä suurin osa olis liittynyt lähinnä Leoon ja/tai äitiyteen, mutta halusin neutraalimman nimen että voin kirjotella tänne omiakin juttuja jos siltä tuntuu, ha.

No mutta. Blogin nimi on ehkä simppeli, mutta ulkoasuun oon aika tyytyväinen pitkästä aikaa! :) Huomenna pitää yrittää ottaa musta ja Leosta uus yhteiskuva sivupalkkiin.

Ei tässä muuta. Taidan mennä nukkumaan vaikka kello on vasta vähän jälkeen kymmenen, kun väsyttää niin tuhottoman paljon!

Aurinkoa ei ole näkynyt niin moneen kuukauteen, että pitää syöksyä ottaan kuvia heti kun vähänkin näkyy!

Hyvää yötä! :)

4 kommenttia:

  1. Oikein kiva uusi ilme! <3

    VastaaPoista
  2. Blogin nimi on kyllä yllättävän haastava. Omanikin muuttui ensimmäisen vuoden aikana kun lopulta blogin suunta rupesi muotoutumaan edes jollakin tavalla (hieman eri tavalla kuin olin ajatellut). Onnea uudesta kivasta nimestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! Mä oon vielä kamalan mielikuvitukseton ja myös pikkutarkka kaiken suhteen, niin en keksinyt oikein mitään :D Mutta kiitos! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...