7.1.2013

Illalla

Leolla on taas tulossa hampaita, tällä kertaa ylös, mutta ei ne tyypilliset yläetuhampaat vaan niiden viereiset! Vasemmalla puolella on jo melkein läpi, oikealla vähemmän mutta näkyy selvästi. Ei taida mennä montaa päivää enää että tulee tuo vasen läpi. Ei mikään ihme siis, että Leo oli tänään kovin pahantuulinen eikä nukkunut päiväunia juuri lainkaan.

Nyt kello on kohta kahdeksan ja Leo on nukkunut yöunia jo kaksi tuntia. :)

Päivät on hauskoja ja vilkkaita vaikka oltais kotona vaan, kun Leo alkaa olla niin leikkisä ja liikkuvainen. Toisaalta taas näin iltaisin on kivaa kun Leo menee yöunille 18-19 aikaan ja saan hetken olla ihan itsekseni.

Oon saanut paljon ihania kommentteja ja tunnustuksia viimeaikoina, mutta vastaili on jäänyt vähemmälle. Nyt kirjoittelen kännykällä, mutta lupaan vastata sitten kun oon bloggerissa koneella! :)

Pari kuvaa tältä päivää vielä. Näistä ei kyllä uskois että Leo oli tänään normaalia huonommalla tuulella :D



10 kommenttia:

  1. Leo on niin hurjan soma!
    Mä täällä kans jänskäilen, että onkohan tuo ikenien turvotus nyt sitten sitä hampaiden tuloa, vai muutenko vain ovat turvosissa.

    Nyt meilläkin Tomas on alkanut ajoissa nukkumaan parina iltana (ennen klo 20), mutta poitsulla on ollutkin lämpöä, surullinen pikkupotilas siis täällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3

      Ikenien turvotus kuulostaa kyllä siltä että vois olla hampaita :) Leolla ei oo turvotusta ollut mutta tosiaan tuntuu ja näkyy läpi! :D

      Voi pientä! Toivottavasti hän on jo parantunut <3

      Poista
  2. Minäkin oottelen kovasti jo Sannin hampaiden puhkeamista, ala-ien on niin turvonnut ja kuolataan niin että vaatteet menee vaihtoon sen kolme-neljä kertaa päivässä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli hauskaa ja jännittävää kun Leolla tuli hampaat 3,5kk iässä, mut nykyään sitä toivoo et ne olis tullu vähän myöhemmin, Leo meinaan puree TOSI kovaa välillä, myös imettäessä..! :D

      Poista
  3. http://live-enjoy-and-love2.blogspot.fi/2013/01/tunnustus.html
    Laittelin sulle tunnustuksen. :)

    VastaaPoista
  4. Voi miten söötti poika ♥ Tännekin päin pukkaa hampaita! Yläetuhampaat ja taas yllättäen molemmat samalla :D Hooh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♥ Voi Eemiä :D Se on kyllä nopea poika vähän kaikessa! :D

      Poista
  5. Sulonen poika! :)

    Oon huomannu saman tuosta päivien kulusta, menee nopsaan päivät ku pojusta saa jo seuraa ku alkaa olemaan hauskuutta ja pelleilyä. Se on niin kivaa seurata noiden pienten hassuttelua. :D

    En tiiä, onko meillekki tulossa hampaita, ku alanu nukkuminen meneen hullummaks, vähä väliä herää itkemään semmosta kipu-itkua.. En tiiä, se jää nähtäväks. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3

      Niinpä! :D Aiemmin aina mietin että "pitäisköhän mun leikkiä tän vauvan kans enemmän, mitä mä oikein teen tän kans, pilaanko nyt sen ku en osaa leikkiä sen kans" ;D Mut nykyään Leon kans on helppo ja kiva leikkiä kun se tekee muutakin ku möllöttää! :D

      Voi toista! Toivottavasti tulee pian läpi jos on hampaat kyseessä :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...