28.1.2013

Haussa lastenrattaat

Nyt käännyn teidän puoleen, sillä monella muulla on asiasta varmasti paljon enemmän kokemusta ja tietämystä kuin mulla.

Mulla on ollut tähän asti Leolla käytössä Haberkornin yhdistelmävaunut, jotka on kyllä ajaneet asiansa ja toimineet, eikä varsinaisesti mitään valitettavaa ole.

Haluaisin nyt kuitenkin ensi kevään tai kesän paikkeilla hommata lastenrattaat, jotka olis yhdistelmävaunuja pienemmät ja kätevämmät. 

Vaatimuksina olisi, että rattaat menevät kasassa pieneen tilaan, sillä nykyiset vaunut ei mahdu moniinkaan takaronkkeihin ilman renkaiden irrottamista. Muutenkin rattaat saisivat olla sellaiset kätevän kokoiset, mulla kun ei ole autoa joten kuljetaan paljon kävellen ja bussilla. Rattaissa pitäis myös olla iso tavarakori, koska käydään yleensä kävellen kaupassa, ja mulla on tapana ostaa noin viikon ruuat kerralla.
Bonusta jos rattaat näyttävät kivalta :) Budjetista en osaa vielä sanoa, mutta elän yleensä niin säästeliäästi, että edes näin äitiyslomaillessa säästäminen ei oo ongelma, joten jos jotkut todella hyvät löytyy niin oon valmis maksamaan enemmänkin.

Ehdotuksia, kokemuksia? Mitä ei ainakaan kannata ostaa? Mitä muuta kannattaa ottaa huomioon rattaita ostaessa?

6 kommenttia:

  1. oon huomannu, että emma- ja abc -merkkiset lahoo käsiin. en sit tiiä lahoaako muillaki :D

    VastaaPoista
  2. meillä on teutoniat ja voin ylistää ne taivaisiin asti :) me ollaan ainakin tykätty toooosi paljon!

    VastaaPoista
  3. Meillä on Vauvatalo Johannasta hankitut Emma- merkkiset matkarattaat. Ihan superhyvät! Myyjä vielä suositteli noita, vaikka oli edullisemmat kun joku(oisko ollut Graco?) muutaman kympin ns. ''parempi merkki''. Nuo on tosi kätevät, menee pieneen tilaan ja esim. kun ne vetää auton takakontista ulos niin lukittuu itsestään käyttövalmiuteen! Suht iso tavarakoppa alhaalla myös on, isompi kun meidän yhdistelmavaunuissa ja sellanen ns. ''venyvämpi'', jos on jotain kovia paketteja.Mä aina tungen sinne kaikki ostokset ja silti mahtuu vielä talvitakkikin sinne.

    Noilla on tosi helppoa liikkua esim. kauppakeskuksissa. Ulkokäytöstä en tiedä sen enempää sitten, kääntyvät etupyörät noissa on. Ja mukitelineet. :D
    Suosittelen lämpimästi. :) Me maksettiin niistä vissiin vaan 89e. Niin ja sitten niissä on monta tasoa, eli makuuasento, puoli-istuva ja istuva ja en tiiä onks niitä nyt sit kolme kun ei olla käytetty kun kahta vasta. :) Makuuasento on varmaan vähän isommallekkin lapselle ihan hyvä, jos haluaa nukuttaa rattaisiin.

    VastaaPoista
  4. Me ostettiin just kaverilta Gessleinin Swiftit. Ne menee superpieneen tilaan (mukana säilytyspussi), on kevyet ja kauniit. Tykkään :) Kerran ollaan käyty niillä kaupoissa ja tuntui kulkevan hyvin, ulkonahan tuollaisilla ei mitään tee tähän aikaan vuodesta. Hinta on aika messevä, melkein 300e, mutta käytettynä kannattaa kattoa :)

    VastaaPoista
  5. Me ostettiin just eilen matkarataat Tomakselle. Ei kyllä mitään muistikuvaa minkä merkkiset ovat kun tuolla autossa ovat, kun tänään lähdetään huristelemaan kotiin. :)

    VastaaPoista
  6. Mä oon tykännyt kovasti emmaljungan scootereista, menevät pieneen tilaan mutta toimivat kuitenkin loistavasti maastossa ja lumihangessakin. Ovat kyllä uutena melko kalliit mutta noita liikkuu käytettynäkin paljon, omistani taisin maksaa 100€. Noissa ei selkänoja mene ihan makuuasentoon mutta menee kyllä niin alas että niissä voi nukkua hienosti.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...